Redovna godišnja sednica skupštine UIPS-a održana je 26. septembra 2014. godine u preduzeću za profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba sa invaliditetom "Goša Solko" doo u Smederevskoj Palanci.
Uz učešće predstavnika preduzeća-članova i njihovih gostiju predstavljeni su i usvojeni izveštaji o radu UIPS-a i Upravnog odbora UIPS-a u periodu između dve sednice skupštine, a podnet je i usvojen i Izveštaj Nadzornog odbora koji je razmatrao Izveštaj o finansijskom poslovanju UIPS-a. hi slut
U toku redovnog rada skupštine predstavnici preduzeća izneli su svoje viđenje aktuelnog trenutka u kome preduzeća rade i predložili mere i aktivnosti u cilju njihovog boljeg pozicioniranja, uposlenosti kapaciteta i kvalitetnijeg obavljanja profesionalne rehabilitacije osoba sa invaliditetom. 
Na sednici su uručena i priznanja i nagrade UIPS-a preduzećima "DES" doo Subotica, "Čikoš štampa" doo Subotica, "Elka" doo Aranđelovac i "Lola Preduzetništvo" doo iz Beograda za pruženu podršku radu UIPS-a, preduzeću IPA "Metaloplastika" ad iz Stopanje za najbolje postignute finansijske rezultate rada u grupaciji, preduzeću "Zastava INPRO" doo iz Kragujevca za najveći broj zapsolenih osoba sa invaliditetom u grupaciji, "DES"-u Novi Sad za najkvalitetnije aktivnosti stručne službe u grupaciji, Jožefu Čikošu za neprekidnih 20 godina odanosti UIPS-u i kvalitet doprinosa radu UIPS-a i Tatjani Prijić, rukovodiocu Grupe za unapređenje zaštite osoba sa invaliditetom u Ministarstvu za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja za posvećenu i višegodišnju podršku UIPS-u i preduzećima za profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba sa invaliditetom. 
© 2011 UIPS :: Powered by IT Service