U Subotici su, u amfiteatru  Nove opštine 26. novembra 2014. godine, promovisana preduzeća za profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba sa invaliditetom, kao socijalno odgovorna preduzeća od značaja za lokalnu sredinu u kojoj deluju. 
Skupu su prisustvovali Nenad Ivanišević, državni sekretar u Ministarstvu za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, Milimir Vujadinović, član Gradskog veća Subotice zadužen za oblast socijalne zaštite, Dragiša Marković, predsednik skupštine UIPS-a, predstavnici preduzeća "Čikoš štampa" doo, "DES"doo i "Željezničar Zaštitna radionica" doo, kao i predstavnici socijalnog preduzeća "Šajk Šami" doo.
Predstavnici preduzeća su govorili o proizvodnim programima preduzeća, dok je Mirjana Pantelić, skeretar UIPS-a predstavila značaj i misiju preduzeća za profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba sa invaliditetom za lokalnu zajednicu u kojoj deluju i potrebu šireg uključivanja javnog i privatnog sektora u kupovinu njihovih roba i usluga, kao vidu društveno odgovornog poslovanja i pružanje podrške osobama sa invaliditetom.
Više o skupu:  http://www.subotica.com/vesti/predstavljena-socijalno-odgovorna-preduzeca-id21265.html
© 2011 UIPS :: Powered by IT Service