U petak, 15. aprila 2016. godine u preduzeću za profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba sa invaliditetom "Mak Di" doo u Kraljevu, obeleženo je 25 godina rada uspešnog rada ovog preduzeća.

Svi zaposleni bili su srdačni domaćini svojim gostima: predstavnicima Ministarstva za rad, zapošljavanja, boračkih i socijalnih pitanja, lokalne samouprave, ranijim rukovodiocima ovog preduzeća, rukovodiocima preduzeća za profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba sa invaliditetom i svojim poslovnim partnerima.

Povodom obeležavanja jubileja preduzeća "Mak Di" doo Upravni odbor UIPS-a je održao svoju redovnu sednicu na kojoj se govorilo o aktuelnim pitanjima iz oblasti rada ovih preduzeća.

U ime zaposlenih i u svoje ime direktorka preduzeća "Mak Di" doo Verica Voštinić se zahvalila zaposlenima koji ulažu svakodnevno svoju energiju i rad u cilju ostvarivanja dobrih poslovnih rezultata, kao  i svima koji su u proteklih četvrt veka podržavali rad ovog preduzeća. Izrazila je očekivanje da će se dobra saradnja odvijati i u buduće kako bi ovo preduzeće nastavilo da napreduje u pružanju kako poslovnih usluga, tako i usluga profesionalne rehabilitacije i zapošljavanja osoba sa invaliditetom.

Preduzeće "Mak Di" doo je član UIPS-a od 24. maja 1991. godine

© 2011 UIPS :: Powered by IT Service