Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja je objavilo svoju Odluku o dodeli sredstava preduzećima za profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba sa invaliditetom po Javnom pozivu za dodelu sredstava za poboljšanje uslova rada u ovim privrednim subjektima.
Navedenom odlukom dodeljuju se sredstva za podršku razvoju konkurentnosti preduzeća nabavkom repromaterijala i sirovina za period od 1. januara do 30. juna 2015. godine u skladu sa planom poslovanja preduzeća. potom za finansiranje troškova procene vrednosti imovine, vanerdnih izveštaja revizora i Unapred pripremljenog plana reorganizacije, kao i za finansiranje troškova sanacija i izmeštanja opasnih materija.
Sredstva se dodeljuju preduzećima za profesionalnu rehabiltaciju i zapošljavanje osoba sa invaliditetom koja su podnela blagovremene i potpune prijave po Javnom pozivu, koja su ispunila sve uslove za dodelu sredstava i koja se nalaze na spisku preduzeća za profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba sa invaliditetom čije se finansiranje odobrava. 
© 2011 UIPS :: Powered by IT Service