21. oktobra 2016. godine, u okviru svečanosti posvećene obeležavanju 55 godina postojanja i uspešnog rada preduzeća za profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba sa invaliditetom "DES" doo u Subotici je održana osma redovna sednica skupštine UIPS-a.

U prisustvu predstavnika domaćina sednice, vlasnika LION group gospodina Tomislava Vojnića Purčara, direktorke preduzeća "DES" doo Subotica Vesne Tatalović, kao i predstavnica Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Vere Pešut, Marije Ristić Markov i Sanje Gavranović i savetnice za zapošljavanje osoba sa invaliditetom u Sekretarijatu za privredu i turizam AP Vojvodine Jasmine Stanić, predstavnici preduzeća za profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba sa invaliditetom - članovi UIPS-a, su razmatrali aktuelnu problematiku rada ovih preduzeća.

Na sednici su usvojeni zaključci na čijoj realizaciji će u narednom periodu raditi stručna služba UIPS-a i Upravni odbor UIPS-a, u saradnji i uz podršku Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja. 

Po završetku radnog dela sednice, predstavnicima članova UIPS-a uručene su zahvalnice u znak priznanja za aktivno članstvo i podršku pruženu radu našeg udruženja, u godini jubileja, u kojoj UIPS obeležava pet decenija svog postojanja i neprekidnog rada.

© 2011 UIPS :: Powered by IT Service