Tokom trajanja sajamske manifestacije J=DNAKI u utorak, 23. oktobra 2018. godine UIPS je za sve zainteresovane održao Javni čas "Kako mi to radimo" na kome je predstavljeno nekoliko segmenata rada članova stručnih timova u preduzećima za profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba sa invaliditetom.

O izvođenju programa obuka u radnoj sredini za konkretna zanimanja iz proizvodno-uslužne delatnosti preduzeća za profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba sa invaliditetom govorila je Dragana Arsenović, predstavnica preduzeća "Lola Preduzetništvo" doo iz Beograda.

Koliko su važne socijalne veštine za zasnivanje radnog odnosa i održanje zaposlenja, kao i o izvođenju strategija razvoja socijalnih veština za osobe sa invaliditetom u našim preduzećima govorio je Miroslav Vučković, član stručnog tima preduzeća za profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba sa invaliditetom IPA Metalopastika ad iz Stopanje.

Ana Vučinić, članica stručnog tima preduzeća za profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba sa invaliditetom Novitas Consult doo iz šapca je učesnike upoznala i sa merama i aktivnostima koje ovo preduzeće realizuje u cilju pune socijalne inkluzije svojih zaposlenih osoba sa invaliditetom.

 

 

© 2011 UIPS :: Powered by IT Service