"Zaštitna radionica Željezničar" doo iz Subotice je za svoje zaposlene organizovala prvi zajednički izlet u ovoj godini 15. februara 2019. godine  i još jednom svojim primerom pokazala kako preduzeća za profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba sa invaliditetom aktivno rade na socijalnoj integraciji zaposlenih lica sa invaliditetom.

Izlet u Beogradu je obuhvatio obilazak Muzeja vazduhoplovstva uz stručno vođenje kustosa, šetnju Kalemegdanom i Ulicom Kneza Mihaila, kao i posetu Hramu Sv. Save. Gosti iz Subotice su posetili i svoje kolege u firmi "Matica" doo i počastilih ukusnim slanim i slatkim posluženjem koje su pripremile vredne i vešte ruke zaposlenih.

U poslepodnevnim časovima organizovan je svečani ručak na kome je sve prisutne pozdravio i poželeo dobrodošlicu u Beogradu direktor preduzeća Milun Paunović sa svojim saradnicima, zahvalio se svojim zaposlenim na trudu i radu koji svakodnevno ulažu kako bi "Zaštitna radionica Željezničar" doo bila jedan od lidera u grupaciji preduzeća za profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba sa invaliditetom i zajedno sa svojim zaposlenim se družio uz lepo i veselo raspoloženje koje je trajalo je duboko u noć za kada je bio planiran povratak u Suboticu. 

© 2011 UIPS :: Powered by IT Service