Od 23. do 27. oktobra 2019. godine na Beogradskom sajmu održava se 2. sajam J=DNAKI, čiji je cilj informisanje javnosti o aktivnostima koje u okviru svoje nadležnosti sprovodi Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja radi unapređenja kvaliteta života svih građana i na kome UIPS i ove godine pored svog rada, predstavlja svih 57 preduzeća za profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba sa invaliditetom. 

Pored UIPS-a na sajmu J=DNAKI predstavljaju se NOOIS, svih 34 Saveza i 543 lokalnih udruženja osoba sa invaliditetom u Republici Srbiji, Republički Fond PIO, Republički zavod za socijalnu zaštitu, Komora socijalne zaštite, Asocijacija centara za socijalnu zaštitu, Nacionalna služba za zapošljavanje, Republička agencija za mirno rešavanje radnih sporovoa, Inspektorat za rad i Uprava za bezbednost i zdravlje na radu.

Tokom trajanja manifestacije, u sredu 23. oktobra 2019. godine od 11.00 do 12.00 časova primeri dobre prakse u radu naših preduzeća biće predstavljeni na Otvorenom času "Jedan naš radni dan", dok će u petak 25. oktobra 2019. godine sa početkom u 19.00 časova biti predstavljeni rezultati istraživanja "Zapošljavanje osoba sa invaliditetom mit ili činjenica".

Mi smo u hali 3A. Dobrodošli ste!

 

© 2011 UIPS :: Powered by IT Service