Pošta Srbije je, 26. maja 2022. godine na svečanosti održanoj u Palati Srbija, proglasila pobednice nacionalnog konkursa "100 uspešnih poslovnih žena" pod sloganom "Najbolje tek dolazi" među kojima je i naša Marija Ignjatović, direktorka preduzeća za profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba sa invaliditetom "Novitas Consult" doo iz Šapca, jedna od 10 odabranih koje su u ime svih simbolično primile ovo priznanje.

Pošta Srbije je ovaj konkurs realizovala kako bi se pridružila inicijativi i planovima Vlade Srbije za podršku ženskom preduzetništvu i unapređenju položaja žena na tržištu rada. Konkurs je bio namenjen ženama preduzetnicama, osnivačicama i zakonskim zastupnicama malih preduzeća sa teritorije čitave zemlje, sa ciljem da pomogne osnaživanje i promociju ženskog preduzetništva kroz afirmaciju biznisa čiji su vlasnici žene, kao i njihovu veću konkurentost i pozicioniranje na nacionalnom tržištu roba i usluga.

Za odabrane preduzetnice Pošta će obezbediti nacionalnu vidljivost njihovog poslovanja kroz besplatan oglasni prostor u više od 1500 pošta širom Srbije u vidu predstavljanja u brošuri, na monitorima u poštama i na korporativnom sajtu i zvaničnim profilima Pošte, na Instagramu, Fejsbuku i Linkedinu.

 

 

 

© 2011 UIPS :: Powered by IT Service